El passat dimarts, vam renovar l’acord amb el Col·legi d’Administradors de Finques Col·legiats de Tarragona que permet a les comunitats de propietaris accedir a energia elèctrica procedent de fonts 100% renovables amb els millors preus a les Comunitats de Propietaris gestionades pels Administradors de Finques Col·legiats de Tarragona.

A més d’oferir un accés àgil a les millors opcions a l’hora de contractar subministrament energètic, també disposaran d’altres serveis com la instal·lació i gestió de plaques fotovoltaiques en règim d’autoconsum, abaratint així el cost del seu subministrament elèctric.

La signatura de renovació del conveni ha tingut lloc aquest dimarts i ha comptat amb la presència de la responsable administrativa d’Aquí Energia, Imma Romero; el responsable comercial per Tarragona d’Aquí Energia, Jordi Cervera; i del President del Col·legi d’Administradors de Finques Col·legiats de Tarragona, Fabián Huguet.
Imma Romero ha ressaltat el fet que “els ciutadans són cada cop més sensibles a criteris de sostenibilitat i proximitat, valors que companyies com Aquí Energia tenen com a diferenciadors”. En la mateixa línia, Jordi Cervera ha remarcat “l’estalvi econòmic que suposa l’energia verda de proximitat”. Per la seva banda, Fabián Huguet ha destacat “la facilitat que Aquí Energia aporta als administradors per tot allò que han de gestionar davant el sector elèctric”.